fredag den 27. marts 2009

28.07.08
Om aften sagde Naja til sin far, (hun gik over til køleskabet og åbnede det og pege på letmælk og sagde med sin søde stemme: det skal være gul "kalskål"

(jeg har samlet en hel del små sedler hvergang børnene siger noget logisk så skriver jeg dem ned... men efter oprydning aner jeg ikke hvor jeg har lagt dem hen, men håber at finde dem engang, for de er gode, håber ikke vores skraldespanden har været mæt af de gode små sedler)

Der er os der er lidt mere erfarne hvad madlavning angår end min søn på 23, som kan have glæde af det ved at lave det lette mad som vi synes er gode. Min far har fanget laksen sidste år, de laks vejer omkring 6-7 kg og dem har jeg lavet i ovnen, først fyldte jeg en frysepose med olie, hvidløg, persille, lime peber, krydderier og mm. og sat dem i posen og røre indtil jeg ikke gad mere :-) (helst ikke ødelægge laksen) ud af posen og læg dem i fadet og ind i ovnen omkring ½ time. Jeg lavede også kartoffelbåde som jeg blandede med olie, hvidsløg og rosmarin i en fad, de fik mere i ovnen end laksekotelleterne. God appetit.

Der står 3 snescooter her, det væk i sneen.
Fredag tidlig morgen.. ja der var kommet masser af sne, vi kan svømme i sne. Naja skulle lige vise hvad hun kan her i den øverste billede, og pludselig sad hun fast og drengene var i bilen, skyndte mig at tage min camera.. som jeg altid har med mig.. det var svært at få hende fri.. og nederste billede.. de er mine naboer som var nødt til at rydde sne, for der er ingen anden udvej, men det er også dejligt med det nyfaldne sne, det skal ikke være hverdag, for så bliver det for kedelig.. den grønlandske ordsprog jeg nævnte før: Marsi qaqutigut ajunngittaqaaq/marts er sjælden god..
der er noget der.. :-) har lige hørt at ACR er forsinket p.g.a. sne.