fredag den 3. juli 2009


Mark skal sejle, øv.. vi havde lyst til at være sammen med ham, han sagde også godt nok, at han kommer til at savne os, han skal sejle sammen med en kammerat sammen med hans forældre til en hytte og kommer først i morgen aften. Var nede og aflevere ham ned til havnen, her snakker ham med en kammerat med en is i hånden, farvel futte.
Havde lyst til at tage billede af kirkegården der skal udvides, jeg har forhørt mig lidt hvorfor de skal grave, det er fordi der skal lægges dræn, hvad de så end er, det viser sig, det er så der ikke står vand. Læg mærke til hestene i nr. 2 billede, de hygger sig.









Ja, de har en god udsigt heroppe, min ældste søn sms til mig og skrev at, det ku være sjovt hvis jeg betalte en billet til koncerten i aften, så må lille mor købe en billet til ham og aflevere den ud til hans arbejde og køre denne udsigt forbi, bakkede min Grand Vitara og tog billede.
Vi tog hjem omkring kl: 00:45, vi var udmattet, flyverne var aflyst IGEN p.g.a. vejret.. vi har været i lufthavnen i 4 timer, vi måtte komme igen dagen efter kl.: 7:00 så flyet kan komme af sted kl.: 8:00 endelig tog Malik af sted 8:40. Han er kommet godt hjem til sin mor og familie. Mens vi venter kørte vi til parkeringspladsen og drengene var friske selv om klokken nærmer sig de 23:00.