fredag den 26. april 2013

Mark på 14 år

 
han kom ind og har cyklet med kammerater og han frøs i hænderne, faren fik travlt :)
 
 
her har han besøg af Aqqaluartaa og Aalipaaraq, de spiser hveder og det er bededag.
 

Præventions-undervisninger

 
Mark havde elektronisk "baby" med hjem som han skal passe i 2 døgn. Dukken opfører sig som et spædbarn og græder, når den har behov for mad, at blive skiftet, trøstes, m.m.
og det har han gjort rigtig godt, synes han passer rigtig godt på ham, værner ham næsten for meget, lillesøsteren må ikke engang passe ham, han er meget forsigtig hvad det angår og det er jeg stolt af, og han var ikke ude af syne, den første nat passede han godt på ham, gad ham mad og skifte osv, øj vi var træt, men næste dag græd den knap så meget, gad vide om det er fordi han har passet godt på ham? ej han er dygtig, selv om han ikke har fået så meget info da han var til tandlægen, men det gik :)

 
Her med "tanten"

 
og "oldemor"
 
Fra skolen, her er han med "babyen" måtte køre ham hjem for han vil ikke gå med ham :)
I kan også se de 2 andre piger på trappen som havde "baby"
 

Storebror

 
.. De er tossede med deres storebror fortiden, det må også være dejligt, han kommer ikke så ofte herhjemme, det er nok fordi han er forelsket i Ane :)
Han er rejst igen og skal arbejde igen i Thule, øv min søde ældste ringede og fortalte at han er havnet i Ilulissat p.g.a. dårlig vejr og han kan ikke komme videre da der ikke er plads hertil Sisimiut, så han må være i Ilulissat en uge, iggu min store dreng :)
Her leger de med kendama :)

Grizly

 
Sidst i weekenden. Enten savner han Naja eller også ligger han bare godt i hendes bærbar? :) Naja sov hos mine forældre fordi storebroren er der.

"Mine" damer

 
Hos S mødtes vi igen og spiste en dejlig salat med masser af ting som, pasta, Iceberg salat, cherry tomater, majskerner, mattak rejer og jeg skal gi dig, av det var godt ;) tak damer for en hyggelig eftermiddag. <3