søndag den 9. oktober 2011

8 oktober 2011


vores bryllupsdag, SIDSTE år fik jeg en overraskelsesgave, denne gang får jeg ikke en gave og det har jeg sagt til ham, jeg har fået min jakke og vi har købt billetter til juleferie i danmark, så jeg har fået hvad jeg ønskede mig, dejligt :) nå, jeg har farvet mit hår igår jeg skulle til tøsefest, skrifterne var på tysk, det er godt jeg har en halv tysker og det gik fint, mor havde taget 2 med hertil fra danmark hvor hun har købt dem i tyskland, der er ikke meget udvalg her i vores lille by, så er det dejligt at svigermor køber dem til mig, elsker rød farve (på håret) hahaha, men det blev selvfølgelig ikke så rød som på billedet... men flot blev det :)

tøsefest


det er længe siden vi har været sammen med Kamilla, mig og Lotte har glædet os helt vildt til at være sammen med hende og de andre selvfølgelig, vi 3 har været meget sammen i vores unge dage og efter vi har fået mand og børn er det en sjældenhed vi ser hinanden og det er længe siden Kamilla har været til fest og hun spurgt os.. og det kan ikke gå hurtig nok med at ses, øj hvor havde vi det hyggeligt og vi var hos Evelyn´s hyggelige dejlige hus



Tøserne tog i byen og jeg havde allerede ondt i hovedet, jeg giver vinen skylden, allerede tømmermænd? :) jeg gik alene hjem efter mange knus fra tøserne... jeg kom til at tænke på at det var tryggende at gå på vejen i min by, jeg var slet ikke bange, jeg kom bare til at tænke på når jeg er i danmark plejer jeg at være total bange.. især om aften.. ja en dejlig tøsetur :) glæder mig til næste gang.

Projekt 8. okt. 2011

det er vores kommende hus, kan ikke lave være med tage derud hverdag :) det går også rigtig stærk med at sætte fundamentet, Nukaati, Ujo og mor.. og andre Jer hvis det har interesse.. HER er flere billeder :)