manden kan godt lide det med ost, sennep og løg.. børnene spiste også med god appetet, det har måske også noget at gøre med, når de har været ude længe i sneen og kommer ind og er sulten, så skal der spises.. også bliver de lækker træt :-)
4 pers.
6-8 kartoffel
2 løg salt og peber
1 ring røget medister
ca. 100 g ost
2-3 dl mælk
50 g smør
2 tsk lys usødet sennep
persille
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Bland kartoffelskiverne med fint hakket løg, salt og peber og læg halvdelen i bunden af et smurt, ovnfast fad. Hæld mælken over.
Skær en række snit i den røgede medister og stik små bjælker ost ned i snittene. Læg pølsen i fadet og fordel resten af kartoflerne rundt om. Rør smeltet smør sammen med sennep, hæld det over pølsen og sæt fadet i ovnen ved 225 gr 30-40 min. pynt retten med lidt persille og sever den med grøn salat.
2 kommentarer:
Øhhh... 2-3 liter mælk?? Det lyder godt nok voldsomt... men ellers lyder det lækkert ;-)
Tak Pia, det er hermed rettet :) der mangler lige et D, hav en god dag.
Send en kommentar