jeg bliver bedre og bedre til at lave den, manden og sønnen elsker den.
Kageplastrimmel til højre fra Mette Blomsterberg, den er god :)
Bund
Bund: Smelt smørret. Smuldr kiksene deri og bland det sammen. Fordel blandingen i en springform (20 cm i diameter).
Fromage: Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Rør flødeosten sammen med æggeblommer, fraiche, vanilje, citronskal og -saft. Træk husblassen op af vandet med det vand der hænger ved. Smelt den i en lille skål i vandbad. Afkøl husblassen lidt og hæld den i ostemassen. Pisk hviderne stive. Bland forsigtigt sukker i og vend dem i ostemassen. Hæld fromagen over kiksene i springformen, og stil flødeostekagen koldt til næste dag.
Gelé: Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Hæld kirsebærrene til afdrypning i en sigte (gem saften). Fortynd saften med vand, til der er 2½ dl. Smelt husblassen i en skål i vandbad og tilsæt kirsebærsaften. Pynt kagen med kirsebær. Hæld geléen henover, når den begynder at stivne.
Tip: Abrikoser fra dåse kan anvendes i stedet for kirsebær eller jordbær.
en lørdag, er igang med madlavning, her er et billede taget fra køleskabet :)
det har du ikke prøvet hva`?
Ingen kommentarer:
Send en kommentar