mandag den 16. februar 2009





Vores dejlige datter har besøg af sin søde veninde Aviaja, Naja kan drille os forældre som vi bare nikker hovedet med en smil, for hun er en usædvanlig pige. hun ligner en på 6 år men hun er snart 9 år, hun har en sjældent handicap der hedder Floating Harbor Syndrome, hun kan blive drillet fordi hun er lille og kan ikke lide at blive behandlet som. Hun har en god hukommelse, når hun får at vide et telefonnr. kan hun huske det i hovedet, men hun er mest glad og aktiv pige.


Vores dejlige transportmidler til naturen når vejret er med os, tog os en tur i en week-end i midten af februar og nyd kaffen mens børnene spiste pølsehorn som er bagt om formiddagen.
Har ikke så meget forstand på: Lav din egen hjemmeside.. men jeg synes jeg er nået langt, håber der kommer gode indvendinger og billeder, så venner, familie og bekendte både her i grønland og i Danmark kan følge med i vores spændende liv her i Sisimiut. Jeg vil sige at jeg er den mest erfaren hvad computer angår i forhold til min mand Norbert, troede jeg, men han er ved at blive dygtig, og måske lidt for dygtig.. nu slås vi næsten om PC´en. hvis den ene har været der for meget, så markere man lige.."er det ikke ved at være min tur nu?" Og det bliver værre vores børn er også bruger af PC´en især Naja er vildt med Google og finde mange ting med billeder f.eks hvis hun har set en DVD og skal lige se i internnetet og se hvad der er i "den"