fredag den 14. maj 2010

den nye vej

BJ er begyndt at lave den nye vej, de har travlt
viste ikke der skulle være en vej der, for nogle år siden stoppede de med at lave det, nu bliver der en vej alligevel, der er en stor genvej når man skal til kussangasoq fra Kaalikassaap aqqutaa, så der er nok nogen kunder der bliver glad, dem der køre taxa og ikke taxachaffører, kan jeg forestille mig.

2 tøser

har været i bilen i lang tid, vi havde besøg af fam. sachse, jeg viste ikke hvad de lavede og jeg kunne kun se dem hjemmefra at de har trukket en paraply, skulle lige ned og se hvad de lavede, ja.. de leger med barbiedukker
hun hygger sig med Arnarissoq gevaldig.

Mark´s nussetæppe

vi tør ikke smide den ud for nogle år siden, selv om han ikke holder den mere, den er godt slidt og han har også haft den alle steder og vi var selvfølgelig nødt til at give slip på den da den er helt slidt, jeg ville ikke smide den ud, jeg sagde til hr.beier: du skal smide den ud, det gjorde han igår.
Den tæppe må være over 40 år gammel, det har været hr.beier´s tæppe som mor har gemt i alle de år og den var som ny da Mark fik den.


dårlig vejr dagen efter

mark tog på lejrskole, håbede ellers vi får en god vejr så de kan have en god oplevelse, de skal jo ud og fange sæl og fisk for de kan det ikke når vejret er dårlig, der er nok at holde styr på de 22 elever.