mandag den 7. december 2009

laver småkager

børnene laver kokoskugler. Vi plejer at altid lave noget sammen med Dame S, dame V og Dame K, det altid hyggelig, denne gang er det småkager i lange baner, vi havde snakket om det i flere dage hvornår vi skulle holde det, vi skal alle være med, hvis en ikke kan laver vi om på datoen, eks. skulle vi have holdt det lørdag og blev udsat til søndag. Hyggelig er det altid, vi snakker om alt og griner meget.
nøddekager som Naja var med til at lave, venter på at de bliver sat i ovnen, der er jo mange der skal i ovnen.
vi var mange næsten alle børnene var med, vi skulle tage billede af børnene, de er jo blive store, for 4 år siden har vi taget billede af dem og de skulle vi gøre igen.


der var jødekager, nøddekager, brunkager, vaniljestænger kaldte vi dem :-) fedtekager, klejner og kokoskugler.

de bliv delt ud i 4, der var også mange jeg tog med hjem og mange forskellige småkager hmmm det smager godt.

snescooter vinterklar

hr.beier og hr. sachse har aftalt at de skulle have snescooterne vinterklar, for vi skal afsted på fredag til danmark og det er den eneste week-end de kan gøre det klar, hvis der er noget, der skal laves. Her er hr.beier ´s snescooter, der er en ridser som skal laves, han havde jo kysset en sten en overgang.

den er bare flot "JOKEREN" det er fru sachse´s snescooter, den er specielt og flot.

min til højre og sachs´s 1000 til venstre som er klar til at køre hjem, havde ellers lyst til at køre den, men jeg synes det var koldt og jeg havde ikke varmt tøj. hr.beier fik lov til at køre den hjem.