mandag den 19. oktober 2009

2 tøzer

Det er ikke kun mig der har været sammen med venninder, Naja har været sammen med Aviaja, de har badet omkring i 2 timer, deres små fødder og hænder var helt kryllede, de har ikke set hinanden et styk tid, så de hygger sig når de endelig ses, der er 4 års forskel imellem dem, det er svært at se og de leger så godt sammen.

keder sig ikke i week-enden


Jeg har lavet en cover til digital camera, den jeg havde har svigermor fået. Endelig havde jeg tid, sælskindet er med sort og en natur farve, jeg tør ikke vise den til en erfaren ældre dame, så siger hun nok at jeg har ødelagt en sælskind :-) men bruges, det kan den.

Jeg har også lavet lektier til forsikringsakademiet, der er meget, så jeg ved ikke rigtig hvad der venter mig når jeg rejser den 30. oktober til danmark i Rungstedgaard. Det ser vi, jeg kunne ikke sove inat da jeg spekulere og spekulere, men det kan jeg ikke bruge til noget.. jeg har meget at læse endnu, men jeg håber jeg kan nå at læse det jeg skal læse, det der bekymrer mig mest er at, jeg får det svært fordi, vi "bruger" ikke sommerhuse, ejerskifte m.m. i grønland, jeg kan regne ud at mine "klassekammerater" i danmark kan svare med det samme som jeg skal læse igennem for at finde ud af det, nå jeg må være tålmodig.

Jeg har mænd derhjemme som elsker kager og dem har jeg ikke snydt, vupti, den var også væk med det samme, marengskagen med æbler.

Mark plejer at bestille hvad vi skal have til aftensmaden, det er heller ikke så tosset det han bestiller, vi fik Tortilla (pandekager) som smagte vidunderlig, jeg har ikke sparet på hvidløg da jeg lavede en Tzatziki, den brænder i munden :-)

dårlig vejr i week-enden

Mark og naboens drenge har været ude hele week-enden, de lavede en sne hule, storebroeren kom forbi og synes det er farligt, det de laver, for bagved hulen er der langt ned hvis de falder ned, og han havde sagt det til dem, storebror Piki er vist blevet voksen, jeg sagde til hr.beier at han ikke lige tænker over, at da han var lille, var han værre, man skal hele tiden passe på ham ellers sker der noget.

Vejret var til indendørs hygge, for mig i hvert fald. Vi kørte da lidt en tur mig og hr.beier for at tanke bilen og han ville "optøe" bilen, så han kan komme af med det sne.

Man kan lige snit se børnene som leger i sneen i skroningen. Der er langt ned bagved.