lørdag den 18. juli 2009

Raket myg


Min søde Nevø Geene på 5 år som opdager alt kryb, han er bange for dem, han sagde pludselig i forgårs, mor vi skal hjem nu, moren spurgte hvorfor nu det? Ja, han så en stor edderkop, hahaha, han skulle vise os noget, han synes jeg skulle tage billede af en myg, det er ligesom den er faldet direkte ned mod vådt klud, den ser også sjov ud :-) Hvis man zoomer den kan man bedre se den :-) Har lagt flere billeder se HER Vi sejler igen, jeg kommer igen imorgen, mig og mor skal til begravelse, min nære venindes mor døde pludselig onsdag og skal begraves i morgen. Hun sendte mig en SMS at moren var død af hjerneblødning og jeg begyndte bare og græde, bare den måde hun skriver på, det var så synd og jeg ringede til hende og vi græd bare og kan næsten ikke snakke, hvis det ikke var så sent havde jeg været forbi hende. Hele aften var jeg ked af det, har aldrig følt sådan, om det er sorg ved jeg ikke men, det er mest nok at det er synd for min veninde der tog hård på mig.

spiser gode mad

Lillesøster og mor har lavet mad, mens mig og hr.beier har travlt med noget andet, der var forret som er suppe af torsk og hovedretten var grill kotellet, der var også andet kød, dahm nu kan jeg ikke huske hvad det var de hed, men det var i hvert fald godt krydret en anelse stærk svinekød med ben :-) kartoffelsalat og salt til.


Kransen

Har selv lavet kransen, var også lidt stolt af den, når man er i naturen og har glemt en flag, så må man undvære.


køler soda og øl


Drink til rejsegilden. Vi køler øl og sodavand i floden, de var også kolde da vi tog dem op.

pjatter

Vi skulle holde en rejsegilde for vores kommende hytte, hr.beier har haft travlt. på en uge har han sat/lukket hytten, jeg har købt 4 øl resten sodavand, det var kun mig og min lillesøster og hendes mand der skulle have øl, mine forældre drikker ikke, så der er stadigvæk den ene øl tilbage i hytten.. her er mig og min lillesøster med en øl som sædvanlig pjatter.