lørdag den 12. marts 2011

min sofa


dækker altid sofaerne og vil måske gøre det resten af deres dage, nu har jeg vasket stoffet og nu er det godt dækket med tæppe og tæppe :)) tør altså ikke lade det være sig selv, det er så synd hvis de bliver beskidt.. hver har sin smag og sådan er jeg, vores sofabord blev solgt som ny og jeg har også passet godt på den punkt til punkt.

ny mobil


hun har fået en mobil, har lov til at prale, det er ikke hverdag man får sådan en, for jeg får altid de aflagte fra sønnen, nu skal det være og det blev en med.. touch me.. touch me :)) hr.beier drillede mig, "den får mere kærlighed end mig" haha min kære :))

indsamling til najas skole

vi forældre tog initiativ til at indsamle penge for mindre handicappede elever, deres vandreture, hundeslæde og gårture i naturen osv blev sparet væk også må vi forældre


gøre noget ved det, først har vi skrevet en brev på grønlandsk og dansk som Irene har afleveret til firmaer og derefter hentet ting som vi så skal sælge og til banko, vi har hver især taget mad med så vi kan sælge og rigtig rigtig mange firmaer har givet ting som vi kan sælge, jeg har lavet en gratineret pastaret, (billedet, den er klar  til en tur i ovnen)


firmaer har givet en stor kage som vi ku sælge


der var pizza og franskbrød med røget øred


mange ting man kan vinde


rigtig mange


suppe og meget andet


og min lille princesse spiller banko