torsdag den 17. september 2009

ny vej

Mig og Naja kørte en lille tur og kunne se at de er færdig med den nye vej..




mark ´s skolekammerater


Mark ringede: Mor jeg fryser vi er ude i lufthavnsvejen, kan du hente mig, ja, moren fik travlt, han skal ikke fryse, der var mere end Mark der vil køre med, der var en der talte at vi var 11 incl. mig i bilen, jeg ved ikke lige hvor mange der var i bagerummet. De har været ude og fiske til deres emneuge på skolen, de har fanget 4 torsk. amerikaneren har taget alle de billeder.







Det var dejligt, så kunne de 3 andre kammerater hjælpe mig med at sende 3 store kasser tøj til Uummannaq, nordpå, jeg har 3 halv søskende, de kan bruge mange af mine aflagte tøj og dejligt at de er i størrelse med mig og de har også børn som har brug for tøj, så jeg samlede alt fra sommertøj til vintertøj, føler mig at jeg har hjulpet nogen.





Pakker løs Erneeraq i den blå fleese og Mark i den røde FC Barcelona hat og Marius i den grå/rød. Amerikaneren tager billeder.



Amerikaneren har taget det hele med fra Sisimiut havn :-)

























Seje drenge mens de ventede har de hygget sig.









Marius (i midten) han er lige så sjov som sin mor, jeg kender moren, de har været vores naboer da vi var børn, du går ikke fra hende før du har fået en grineflip, for hun fører bare noget gode bemærkninger og lave sjove ansigter og krop.
















En trawler og en turistskib