fredag den 17. februar 2012

solgt snescooter


jeg har lige solgt hr.beier snescooter, han har fået en nyerer og denne årgang 08 måtte han af med


selv om vi rent faktisk er glad for, men jeg tror også han fik sig en han synes godt om, den står faktisk ved siden af


som er dækket med sne, den anden til venstre er Michaels


han har også købt familiesnescooter til mig og Naja, har ikke prøvet den endnu, den må prøves, den står bland alt det snescooter. farvel tusinder ;D (den hedder F1000)

kan bruges


dette er fra arbejdet og når den glas med plastiklåg er tømt


tager jeg den med hjem og den vil jeg bl.a. bruge til Michaels soltørrede tomatsovs :D

Grizly vores alle


vi var ved at spise is og Grizly kan ikke lade være


han elsker hvad der er fløde, han elsker is, det gør Mark også og de hygger sig her, han måtte ligge sin tallerken ned på gulvet..


og han ved hvordan man hygger sig i sofaen som hr.beier gør her, prøv se grizlys hånd, det er så sødt, det ser altså ud til at han ikke ligger godt, det er han ligeglad med, da jeg kom til at larme i køkkenet faldt han ned på gulvet fordi han vil se hvad der foregår og kom op til ham igen :).. hvor er vi glad for ham, når vi kommer hjem får vi et dejlig velkomst ved døren, kærlig sød og dejlig kat, min søster, svoger og nevø har også en hunkat i samme alder, hun er altså meget mindre og da de så Grizly igen.. var han vist blevet større igen siden de så ham sidste gang.. for de synes ihvert fald han er stor, især da de løftede ham, fætteren er stor :D

Projekt 14. febr. 2012


så Nukaati Ujo, mor og jeg Jer andre der følger med, de flotte vinduer er sat på


og de er ved at sætte skille væg på soveværelserne


de her billeder er 3 dage gammel, min lillesøster, mand og nevø var på besøg igår så jeg har ikke været der, hr.beier kan ikke lade være så han tog afsted for at se, han fortalte at de er ved at sætte varme


de har sat fyrret og skorsten og er ved at sætte varmen til, når de har gjort det skal elektrikkerit og muren starte med at sætte el og gulv.. så tømrerne kan gå igang nede ved de sidste 3 huse, må tage flere billeder i weekenden.