torsdag den 1. oktober 2009

mark kom med en blomst

Mark kom ind med en blomst til mig, det viser sig det er fra naboerne, Inge-Lise og Thorvald, de har en butik der hedder Centrum Kiosken som har alt fra friske blomster til gaver artikler, meget hyggeligt at jeg fik det, Mark var stolt da han kom ind med den, ved faktisk ikke hvad blomsten hedder, tak naboer.

skyerne og solen

Naja sagde til mig: Mor prøv se det skyer og solen, vi kørte ud til Polar Magasine for at købe thermobukser til Naja som skulle være røde og ikke sorte eller lyserød, jeg ved ikke om hun er begyndt at lægge mærke til noget, for jeg tager altid min Olympus camera med og kan tage billede af alt muligt. Jeg synes også skyerne ser usædvanlig ud. Det er efterår og vejret kan ændre sig hurtigt fra stille til uvejr og vinteren er lige startet.

naja læser reklamer

Man må ikke sidde på bordet, far og datter hygger sig i køkkenet. Jeg sad og læste på sofaen med min lektier og gik ud til køkken og der sad frøken beier og læser reklamer og faren rydder op efter spisning. Naja har været ked af det igen, der er kommet nye børn i fritidshjemmet som er omkring 7 år og en af dem var blevet ved med at sige til hende at hun er 6 år, hvor hun prøver at forklare hende at hun er 9 år, det er lidt trist nogen gange for hun bliver virkelig ked af det og de ved jo ikke at Naja har en sjældent handicap, de syv årige børn er lidt større end hende, jeg har tænk på at holde møde derude for der sker mange ting som gør hende ked af det.