tirsdag den 16. februar 2010

min racer

køre godt, min lillesøster og familien skulle køre en tur med snescooter, de ringede for at hente Geene, men min lille nevø Geene på 6 år vil ikke hjem.
Jeg skal lige fortælle lidt om min niece og nevø med Deres sovevaner, Geene er blevet så dygtig, før i tiden holder han os vågen hele natten fordi han græd og vil hjem til mor og far, kan godt se nu at han har slippet dem og er blevet stor, han vil slet ikke hjem dagen efter selv om de skulle køre på snescooter.. nej han vil hellere være hos sin moster og fætter Mark.

storesøsteren min niece Vivi med kæresten, Aannguaq her, Vivi har været ligesådan, men hvis jeg skal være helt ærlig var hun værre da hun var lille, når hun skal sove hos os, skal hun sempelthen holde en i håret for at sove, dengang havde jeg ikke langt hår, så der er ikke meget hun kan tage fat i, hvis jeg ligger dårlig og vil vende om eller et andet græder hun og ligeså snart hun får fat på mit korte hår falder hun i søvn igen, sådan stod det hele natten, det var dengang, nu bliver Vivi snart 18 år.

en dejlig køretur, selv om jeg ikke er helt rask, jeg havde ondt i led og fik TREO i første omgang og efter 2½ time fik jeg 1½ kodymanyl og min lille krop ku vist ikke holde til det for jeg rystede i hele kroppen og havde det egentlig mærkeligt, er lidt svært at forklare, for som hr.beier siger havde jeg nok fået en mindre overdosis af hovedpinestabletter.

pistemaskiner var også langs. Efter jeg er kommet hjem tog hr.beier en lille tur, for en af os er nødt til at være hjemme med børnene.