torsdag den 24. december 2009

glædelig jul

tænker på mine familier i grønland, min store dreng Piki, har lige snakket med min mor, Piki og ønske dem en god jul, jeg tænker på deres mad på bordet, den er garanteret fyld med dejlige mad, ryper, rensdyr og mange andre ting, jeg havde købt 2 ryper men dem har hr.beier glemt at tage med til Danmark, vi havde en del kød og fisk med. Vores tradition i familien pakker vi gaverne ud om morgene lille juledag d. 24., hr.beier´s tradition er om aftenen efter rundt om juletræet, men vi gør det som vores tradition, jeg må indrømme at der var mange gaver til børnene og vi blev enige om at de skal åbne gaverne hver en time hvor de sætter en ur stopper til en time og når den ringer så åbner de én gave og det fortsatte til aftenen, de synes det var sjov og det var en rigtig succes, (vennerne familien Sachse gjorde det sidste år)min lillesøster ringede og ønskede os glædelig jul og hun fortalte at Lille havde åbnet mange gaver på een gang og så var der ikke mere, ja det var en god ide med gave hver en time :-)
















tænk hvis fru jensen

glider på vores fortov sagde hr.beier og gik udenfor.









det er så hyggeligt hos svigermor, hun har mange ting ligesom min mor, men min mor har efterhånden fornyet sine ting og har lagt de mere antikke i skuret som mig og søskende har haft glæde af for nogen år siden, svigermor har stadigvæk nogle ting fra halvfirserne eller måske ældrere ting, jeg elsker "gamle ting" men jeg har ikke plads til dem allesammen, så jeg må nøjes med nogle af dem som jeg har fået ved hr.beier´s mormor efter hun døde sidste år, Naja står i køkkenet og hun glæder sig til julen.




Citti Park

nutella 1400 gr. kan vist ikke være større, var på indkøb i tyskland, vi har købt alt muligt som er i økonomipakker som vi skal sende til grønland.

der var også meget at vælg i forretningen, vi var også trætte til sidst og vi nåede ikke engang at købe alt det som vi havde i indkøbsseddelen.

smukt i Gejlå

mig og mor var på juleindkøb, hun vil ikke køre, jeg ved ikke om det er p.g.a. sneen, hun sagde ikke direkte at hun er bange for at køre i glatte veje. Hun mener måske at jeg er vant til det, men at køre uden pig dæk var jeg meget forsigtig for det er jeg ikke vant til, det gik fint, jeg måtte stoppe på vejen for at tage billede..
det var så smukt, sne på træerne.