tirsdag den 1. juni 2010

hot dogs

Mark venter på vi sætter ned, hr beier har lavet pølser og brød og det er Mark´s fødselsdag og det er mærkeligt at der ikke sker noget, men det blir det på lørdag, han fik gave og han og faren var ude og købe is.
dagen efter havde Naja besøg af Aviaja og de 2 hyggede sammen igen, først var de i bad i 1½ time i badekaret også spillede de kort og cyklede i den dejlige vejr.

hr beier

han kan studere på en køretøj i lang tid, også på hylderne i forretninger, han kan kikke på hylder i kvater eller mere :-) (det plejer jeg at sige) jeg har ikke tålmodighed til at handle med ham når vi er i danmark f.eks når vi smutter ind til Førdepark eller Citti crossmarked til tyskland, det skal også siges at de har mere udvalg end her i vores lille by.

Men når vi er ude og køre er det bedre, synes det er dejligt da vi kørte en tur for at hente vand i naturen og se til båden og nede ved bådforeningen er de ved at sætte broer og der var folk hvor hr beier snakker med dem et styk tid og jeg tænker på at det er dejligt at det er ved at være sommer.

gå ikke på trappen

mark kan komme hjem med kammerater og lege op på sit værelse, men ikke denne dag da jeg smurte trappen med olie og vi legede med at skrive den med flere sprog, rettelse på engelsk upstairs :-) grønlands, dansk, engelsk, tysk og det skulle egentlig være kinisisk :-)
før
og efter, det kan være man ikke kan se det på billedet, men det er blivet flot.

brand ved den gamle kirkegård

mens vi var ude og køre en tur var der en mand der viftede med et lille udstyr som ligner mobil, bare lidt anderledes og jeg sagde til hr.beier hvad det er og han viste ikke før der kom en taxa farende forbi os og sagde, øj det var da en brandalarm og vi skulle have sat ham ind og kørte ham til brandstationen, det var godt at taxachaufføren var hurtigere.. jeg sagde til hr.beier at jeg vil hente min camera.. da vi kørte ud mod byen hvor vi bor kunne vi allerede se en større røg, "det ser ikke godt ud" siger hr.beier og jo nærmer vi kommer, kunne vi se at det ikke var hjemme og nu ligner det som om det ligger ude ved Piki og Christa hus men det var det ikke, branden er ved den gamle kirkegård.
vi kørte ned til havnen, der var allerede flere nysgerrige folk der kommer