lørdag den 2. februar 2013

spontan fastelavn

 
fru Sachse ringede fredag omkring kl. 18 om jeg ikke kom til fastelavn hos Merete? jaaooor, jeg var ikke klar og hvad skal jeg have på? jo hun har en maske som jeg kan låne :)
havde regnet med at hygge med familien, endelig en weekend, men hvorfor ikke? det var også en rigtig hyggeligt aften med tøzer.

 
tog til hotellet, her Merete og Nuunu :)

Opskrift Torsk i fad

 
Vi skulle holde generalforsamling ved andelsbolig og vi skulle have mad med, så vi også kan hygge os, jeg tog en Torsk i fad
Suppeurter aller neders, torsk, tomater, løgringe og fløde med karry og hvidløg, selvfølgelig også salt og peber og lidt ost ovenpå.
sæt fadet på 200 gr. i 25 min.

Akia

 
vores kat, Grizly har det godt :)

 
vi skal til at sælge snescooteren og hr.beier er ved at gør den klar og der er allerede en der er varmt på den. 
Der kom lige plus grader og blæsevejr, vupti så var sneen væk.

 
vores kommende genboer

 
længer nede på vejen

 
der er 36 boliger længere oppe som Permagreen er ved at lave. ved siden af andelsboliger.

tøsefest

 
en hyggelig aften med tøserne som jeg ikke havde set i lang tid, ej vi hyggede os
Rikki er altid underholdene, hun er god til at fortælle, jeg skal prøve at fortælle en... Rikki og veninden er bange for mus, noget så galt og hendes mand sejler og er væk et styk tid og som regel er hun alene, så fortalte hun at hun havde en veninde på besøg og mens de drak rødvin i køkkenet og dengang røg de i huset og de hygger sig, lige pludselig kom der en mus forbi dem og de sprang begge 2 og rikki... det skal lige siges at der var 2 døre.. ud til gangen og stuen, den i stuen var der et vinduet på døren og rikki var så hurtig at hun lukker døren efter sig fra den til stuen og den stakkels veninde som er ligeså bange prøver at åbne døren til stuen og Rikki holder den så hun ikke kommer ind, nej... hun vil ikke åbne den tænk hvis musen kom ind ahahah og mens det gik på råbte hun til veninden at hun skal gå ud af den anden dør til gangen og lukke efter sig og det gjorde hun så, så efter et stykke tid kikker de på deres rødvin og cigaretter, hvordan skal vi få fat på dem? og den lille mus må være ligeså bange for dem, rikki bad sin veninde om hun ikke henter dem... nej det vil veninden ikke, det endte med at veninden tog mandens gummistøvler som helt op til knæene, handsker, store frakke, hat og hun fik fat i rødvin og cigaretterne... :)

Vores Ivaana

 
pludselig skulle vi have besøg af Ivaana, da mor ringet om vi kunne hente hende, om vi må hente hende? vi slap alt hvad vi havde i hænderne og kørte med det samme, iggu hun er så sød, min kusine´s datter.