søndag den 14. november 2010

gratineret røget medister


 manden kan godt lide det med ost, sennep og løg.. børnene spiste også med god appetet, det har måske også noget at gøre med, når de har været ude længe i sneen og kommer ind og er sulten, så skal der spises.. også bliver de lækker træt :-) 


4 pers.
6-8 kartoffel
2 løg salt og peber
1 ring røget medister
ca. 100 g ost
2-3 dl mælk
50 g smør
2 tsk lys usødet sennep
persille

Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Bland kartoffelskiverne med fint hakket løg, salt og peber og læg halvdelen i bunden af et smurt, ovnfast fad. Hæld mælken over.
Skær en række snit i den røgede medister og stik små bjælker ost ned i snittene. Læg pølsen i fadet og fordel resten af kartoflerne rundt om. Rør smeltet smør sammen med sennep, hæld det over pølsen og sæt fadet i ovnen ved 225 gr 30-40 min. pynt retten med lidt persille og sever den med grøn salat.

Idlo huler

vi ser ikke meget til ungerne, men vi ved hvor de er henne

de laver huler

mark hentede kameraet og fik besked på at tage den med hjem igen med det samme, så der ikke sker noget med den

den ser stor ud

når de kommer hjem har de røde kinder og er friske og ligeså snart de røre sofaen falder de om, de er søde :-)

tak mor

der kom pludselig en lille brev fra mor som var til mig, hun sender også penge så jeg kan købe den ting jeg ønskede mig til min fødselsdag. Tak mor :-)

ingeniør elever

havde besøg af min niece og hendes klassekammerater, de har en projekt om huse/lejligheder hvordan forholdene er, de havde besøgt flere, som de sagde er der mange lejligheder som er lavet i 60´erne som ikke egner sig ikke til de forhold grønlænderne har brug for. Der var lejligheder som ikke har plads til køleskabet som bare står midt i det hele, man har ikke plads til en fryser osv. de havde en hel masse spørgsmål, meget hyggeligt, håber de kan bruge interview´et.

min bil

ka´ ikke lad være.. nyder den :-)

nice :-)