søndag den 21. februar 2010

Padborg - Tyskland

ned langs fjordvejen kørte vi, mor og No siger at det er nok 30 år siden der har været is i søen
Der går folk til øen..

mig og mor har nådet meget denne week-end, vi var ud og handle i Citte grossmarkt og handle


og dette Jaguar.. er den ikke bare flot? Det er ikke noget jeg vil køre i hvis jeg havde råd til det, det ville også se forkert ud.. tror jeg men man skal aldrig sige aldrig.

vi skulle have sushi med hjem og der er meget at vælge hvilket salater man vil have, lige noget for mig :-)

måske lidt anderledes varer end dem man er vant til i Danmark og derhjemme i Sisimiut.. der er så meget at vælge, hr.beier har lavet en indkøbsseddel til mig, det er jo mest ham der sørge for indkøb, denne gang er det mig.. kæmper :-)

det viser sig at vi har været i Citti i 5 timer, vi sad også drak kaffe med kage, mens vi ventede på de støvler jeg skulle have fra mor om der er sket noget, for der er måske en der har rendt med str. 36 og 39 for der var ikke andre og det var det støvler jeg vil have... endelig fandt jeg noget jeg ønsker mig og så kunne jeg ikke få dem.. øv, jeg har tynde ben så det er lidt svært at finde noget der passer. Da vi tog hjem var jeg så udmattet og mor var slet ikke træt og hun er 70 år...... hva´? hvad med når jeg bliver 70?
Vi var også på besøg hos Per og Mie (vennerne) for at aflevere Pers "nye" Arctic cat kasket, hans gamle kasket da han var på besøg hos os i Grønland købte han en med "grønland" motiv i og han var så glad for den og den var slidt, konen sagde til ham at han skal smide den gamle ud.. nej nej, der er minder i den.. svare han, dejligt :-) ja, så kammeraten hr.beier har sørget for at han får sin kasket.

det salat jeg har valgt ser bare lækkert ud, det smagte også godt.

hva´ skal jeg sige? boller fra koberg? læg mærke til mors tallekener, de er nogen jeg har købt da vi var i spanien i 2001.

mors køkken udsigt.