onsdag den 25. marts 2009


Jeg snakkede med Naja ved halv fem tiden i mobil og jeg sagde jeg skulle hente hende nu.. så sagde hun, nej du skal hente mig kl. halv fem, så sagde jeg den er halv fem.. lidt efter svare hun, vores ur her i fritidshjemmet er fire.. er jeres halv fem på arbejde? Her er billedet hvor hun rydder op i sin skab.. resten har jeg ordnet så gad hun ikke mere..
Fra en blade jeg har læst:

Kirurgen skulle i banken

Har du hørt noget lignende? Jeg læste om en kirurg i Boston, der gik fra en patient på operationsbordet, fordi han skulle hæve en check i banken. Det var en stor rygmarvsoperation, og lægen var væk i 35 minutter, mens patienten lå med et åbent snit i ryggen. Kirurgen fik frataget sin autorisation som læge. (det var U.P. der har skrevet den)

Han må virkelig have haft akut brug for kontanter... jeg hørte engang om en anden amerikansk kirurg, der havde besøg af en ven, da han blev kaldt til en blindtarmsoperation. han inviterede vennen med og spurgte, om han ikke ville prøve at operere, mens han selv assisterede. Sådan gik det til, at blindtarmen blev fjernet af en mand, der var ingeniør. Da patienten fik det at vide anlagde han sag og krævede en stor erstatning.

Danske kirurger bliver på deres post, selv om operationen varer så lange, at de får ondt i fødderne


Jeg kan se der er nogen der har gravet, I kan se alt det sne og en knold er kommet frem, gad vide hvad de vil? Måske er der nogen der vil bygge et hus? Det er lige der hvor børnene står på ski og snowboard og leger gerne og det er rart at man lige kan holde øje med dem. Tager et billede igen om et par måneder så kan I se hvad der så er sket...