torsdag den 7. maj 2009




Vi var til fødselsdag i dag mig og Mark, min kusines søn Glenn blev 7 år, tiden går hurtig, iggu, Glenn er en gammelklog dreng, hans lillebror Henrik blev døbt i kirken engang, Henrik den sødeste.. vi sad i kirken, vi var mange, Glenns morfar er dansker og har været her i Grønland i mange år.. og kan forstå grønlandsk og siger ikke så meget og noget for sig selv, min mosters mand.. han kalder mig hver gang vi mødtes ”frække Rikke” Præsten prædikere såån og såån.. og pludselig var hun færdig og alt var ligesom stille.. og Glenn dengang 4-5 årige sagde højt, så alle kan høre med sin gammelklog stemme ”ah” (ligesom.. er de det?) og jeg kunne se morfaren foran mig, at han begyndte at grine helt indvendig.. det så vildt ud, men stille, man kan ikke høre ham, men man kunne bare se hans skulder hopper op og ned, hovedet nedad, hånden i munden.. den der ”ah” fik mig også til at fnise.. og når jeg griner, så griner jeg, undskyld mig.. nej I kan tro jeg prøver ikke at kikke på morfaren, hvis jeg kikker, så får jeg et grineflip som ikke kan stoppe, så højt, så hele kirken ryster.. nej, det var hårdt Glenn. Glenn din laban.

Mark ringede ved 15 tiden i går, mor skynd dig hjem jeg er faldet ned ad trappen, han har fået skrammer i hagen og flænge i tungen, han spiser som en undulat, spiste ikke så meget, heldigvis skulle vi spise spaghitteret, han fortalte, det var da han var på vej op ad trappen at han var faldet ned, og det synes faren var morsom, man falder ikke når man er på vej op, man falder ned.. jo det kan man.. det gjorde hans junior.



Børn hygger sig udenfor skolen i en vandpyt, vandpytten er ikke den eneste i byen :o) Jeg glæder mig faktisk til det bliver sommer, jeg elsker sommer, især sommer i Danmark.. varmen og grill om aften i terassen. Vores hus ligger kun 500 m væk fra tyskland, vi kan gå til tyskland og spise kinesisk :O) jeg savner dig danmark.
Hvad gør man når man blev spurgt af en veninde om jeg kunne være interesseret i hendes arbejdsplads? Chefen havde spurgt hende om de kender nogen.. for hun ved jeg har arbejdet og kender området, har beskæftiget med det i 2 år, og hun sendt mig en mail hvis jeg var interesseret, da jeg skulle svare hende.. ved jeg ikke hvad jeg skal svare.. var helt tom i hovedet, men ikke helt tomt for der kom en helt masse tanker, skal jeg? Skal jeg ikke?

Naja har været til årlig undersøgelse hos børnelægen i mandags, hun vil ikke ”stikkes” med nål (blodprøve) hun har ikke taget så meget på i vægt samt størrelsen er næsten den samme siden sidste år, hun skal spise noget mere, hun ”glemmer” at være sulten, når hun har været i fritidshjemmet skal hun have noget at spise, også ved otte tiden om aften, før hun går i seng, hun spiste spaghitte der ved otte tiden i går, hun havde allerede appetit selv om hun spiste godt der ved halv seks tiden, der er nogen perioder hvor hun spiser meget og hvor hun ikke spiser meget, men det er vel meget almindeligt ved børn.