mandag den 2. november 2009

forsikringsakademiet på rungstedgaard

rungstedgaard er det hele flot og der var bare luxus mad og frugter, drikkevand allevegne hvor du bare kan tage, café latte, cacao eller hvad du nu har lyst til.
Hele dagen har vi siddet lyttet og lavet opgaver, jeg synes det er så svært, men men, jeg har fået en dejlig gruppe, vi snakker så godt sammen og der er ikke noget dårlig stemning, det hele køre bare, håber det bliver sådan hele ugen, vi var nok de første grupper der var færdig og de sidste grupper var nok færdig efter 1½ time, og vi tænkte, gad vide om vi har gjordt noget forkert eller om vi har overset noget som vi skulle lave.. men vi startede med det samme efter spisning og lavede opgaver med det samme hele tiden uden at snakke om noget andet, kun lektier, Tina, Paul og Karsten er bare super, det går bare der udad.
Hr. beier har lagt denne billede ind i min kuffert uden min viden, jeg synes han er dejlig, der kommer altid nogen overraskelser fra ham, savner ham og børnene. Jeg har fået nye bekendte og de siger at jeg holder mig godt, det er jeg glad for at høre, Tina som er på gruppen er 31 år og hun troede jeg var på hendes alder eller yngre og sagde at jeg har en glat hud :-) Tak Tina og jeg er 10 ældre end hende, jeg plejer at sige, at det er min mands skyld at jeg holder mig så godt, han er god ved mig og forkæler mig :-)