tirsdag den 9. februar 2010

højt humør

Jeg fandt denne som jeg synes er god...


Er det diskrimination af blondiner at lave vittigheder om dem, må man jo erkende, at verden er fyldt af dem - altså vittigheder! Derfor kommer her en enkelt af de helt forrygende: "Forrige år skiftede jeg alle vinduer ud med nye og dyre trelags lavenergi-ruder, og for et par dage siden ringede ham, der havde sat vinduerne i, fordi firmaet stadig ikke havde modtaget betaling," sagde blondinen og fortsatte så: "O.k., bare fordi man er blondine, betyder det jo ikke, at man automatisk er dum, så jeg fortalte fyren, hvad hans snakkesalige sælger præcist havde sagt for et år siden. nemlig, at efter et år, så havde vinduerne betalt sig selv..." Her stoppede konklusionen imidlertid ikke for den blonde, tværtimod: "Hallo, der er lissom gået over et år nu, ikke, råbte jeg, og derefter blev der helt stille i den anden ende af røret. så lagde jeg på, og han ringede ikke op igen, så jeg antager, at han nok har følt sig en anelse dum, ikk´?"

på vej til havnen

vi stod og nyd udsigten mig og hr.beier i vinduet og vi kom til at se en mand med gevær i hånden som er på vej til havnen, så kom vi til at snakke om, hvis han farer rundt i den i Danmark ville han blivet taget? eller få problemer, det ser også lidt farligt ud synes hr.beier, men her i Grønland er man vant til at der går en med en gevær i hånden som er på vej til sin båd. Og de sejler jo gerne for at fange en sæl, edderfugle eller et andet.


bage boller

Mig og mine piger mødte igen denne gang for at bage boller som vi skal have med hjem hver især, også for at være sammen igen, sidste gang er det vist for 14 dage siden.. der mødtes vi i cáfen Ukiivik, nu snakker vi allerede om hvad vi skal spise næste gang vi mødes.

2 skåle som er til hævning :-)

i mit køkken er der travlt og hyggen..

og nogle sidder og hygger sig mens man fortæller om altmuligt, nogle gange får vi et grineflip, dejligt :-)

savner dem hvis jeg ikke ser dem et stykke tid

Opskrift af boller:


2 kg mel
100 gr. margarine
1 gær
7,5 dl. vand
3 tsk kardemomme
1 tsk salt
2 håndfuld sukker
margarinen smeltes i en gryde. den kolde vand hældes i, og dette varmes til lillefinger temperatur.
Hæld det i en røreskål og opløs gæren heri.
Resten af ingredienserne tilsættes, melet tilsidst, gem lidt til æltningen på bordet.
Dejen æltes godt sammen, hæves i 1 time.
Rulles til boller, der efterhøver på pladen i ca 20 minutter.
Pensles med æg eller mælk og bages ved 220 grader i 12-15 minutter.