mandag den 21. september 2009

man skal nyde, før man kan yde



Da vi ankom søndag eftermiddag skyndte Mark med at rydde op i sit værelse så han kan få sin lommepenge, det er noget med at han vil købe et andet i internettet hvad det så end er, men alt var ryddet fint i værelset, selv affaldet var skiftet ud med en ny pose, flot, man skal nyde, før man kan yde..

spøgelseshistorier

Ude i hytten har det været buldrende mørkt der ved 10 tiden om aften, Mark havde en bog med som handler om spøgelseshistorier så jeg kan læse for dem, han havde en kammerat med, jeg læste forord og tænkte: ja ja det er nok ikke så slemt, læste første historie for dem og stoppede midt i det hele, det var for meget hahaha.. æv siger drengene bare.. men, dejlig week-end :-)

bær

Det er rigtig smart når jeg samler marmelade bøtter til at samle bær med, de har låg og kan sættes i fryseren, også i stedet for at samle dem i en frysepose som mange andre gør braser de dem sammen og ødelægger flere bær også især i denne sæson hvor der ikke er så meget bær fordi det har været kanon sommer uden ret meget regn og bærene kom så sent at de "fryser" om natten og er nem at sprænge, så man skal være forsigtig med dem.




ISTAK skib



ISTAK skib. Jeg tør ikke være i den i dårlig vejr, tænk hvis den vipper så meget at den overdel falder i vandet, det er jo ligesom de bare har sat i og kan løsne sig når som helst, jeg ved det ikke.. besynderlig skib

legesyge drenge



Drengene skiftede tøj flere gange i løbet af den week-end vi var i hytten, det er sjovt at lege i havet, det er også et dejligt sted vi er i, det er ikke farligt, godt de havde ekstra tøj med i tilfælde af de bliver våde.






Super jollen er meget tung, jeg ved ikke hvorfor hr.beier vil have hjælp af lille mig som vejer kun 50 kg. han troede måske jeg var stærk, det er jeg måske også :-) Han skulle have den i land så den kan være her i første fjord til vinter og ikke i Sisimiut, så skal han ikke tænke på at tage den op med en kran og hvor den skal lægge, vi sat den i land sammen med drengene og vi skulle gerne vende den nedad.. jeg er så øm i mine hænder, jeg har vist brugt al mine kræfter, nå det lykkes os ikke at vende den om, han sagde noget om det kan være han tager en kammerat med til hytten næste week-end, så kan de hygge sig med den.

gå selv


Mange tænker måske Naja på 9 år kan sagtens gå selv til skolen, men Naja har en syndrome der indeholder forsinket udvikling, hendes lille krop ligner en på 6 år. Siden igår var hun plaget mig at hun vil gå selv til skolen, jeg måtte jo sige ja på et andet tidspunkt.. hun var bare stolt, jeg ringede 4 gange på hendes mobil om hun stadigvæk går, tænk hvis hun bliver kørt ned.. mine nerver var helt op at køre.. hjertebanken og rystede hænder, den sidste opkaldt jeg havde lød hun ligesom: jeg er der snart, kan du lade være med at ringe.... hun er dygtig, jeg skal måske lade være med at bekymre mig.. hun må heller ikke gå selv til en veninde. Hun sagde faktisk da hun gik at hun ikke har mødt en fuld mand, det er nok fordi jeg bruger den meget.. tænk hvis en mand prøver at lokke hende med slik eller værre.