mandag den 10. august 2009

parkeringsplads

Pisiffik parkeringsplads, det er mindre sten som er viklet ind i stål, gad vide hvor længe det holder? Hvis en gummiged "kysser" parkeringspladsen til vinter falder det måske sammen, det må vi se. Nederste billedet er i nærkontakt med stenene :-).







sælger vores ting

Mig og lillesøster sælger ting udenfor deres hus, det var hyggeligt, vi havde kaffebord med småkager udenfor. min garderobe må vist lige tømmes lidt.




turister




På vej hjem så vi 2 turister der tager billede af blomster, der er for tiden mange turister.

Daniel

Daniel, Daniel, du er så sød, aja (moster) har glædet sig til at se dig og savnet dig, her er min lillesøster og hendes kæreste Svend som viser mave at han også skam har noget, selv om hr.beier sagde at hvor er mavsen henne? Svend spurgte hvad han fedter på :-) ja han har også tabt sig, lille Daniel og moren og faren skulle på rensdyrjagt helt fra Ilulissat, de har gjordt det næsten hvert år nu, men lillesøster og Daniel var ikke friske, de havde ondt i halsen.




hygge os to

Vores sidste week-end uden børn, vi har ikke været i hytten denne week-end, så vi spiste god mad med en glas rødvin, det var hyggeligt stille og roligt, selv om man er 2 og har været sammen i 13 år nyder vi hinandens selskab, han skyder også nogle gode bemærkninger ham hr.beier, han har en god humor :-)