torsdag den 14. januar 2010

stormvejr

det er ligesom vejret siger, velkommen hjem, det skal jeg love for.. da vi tog til ferie til danmark dagen efter er det første der skete: snevejr og det har faktisk sneet hele tiden.. hele vores ophold og det var nok mig der helst vil undgå sne i dk, så let slipper jeg ikke..

og hvad sker der så da vi rejste hjem? stormvejr, det må jeg bare live med :-)

jeg ved ikke om det også er grundet til at jeg er så træt for tiden, det er nok vinteren, den lange mørke vintre, det er ikke fordi jeg får for lidt søvn.. tværtimod, jeg sover meget og tungt.. det er nok p.g.a af arbejdet eller opgaverne i forbindelse med min skole på forsikringsakademiet?

det er også grundet til at jeg ikke sætter så meget i bloggen, men det er faktisk rart ligeså snart jeg har skrevet i bloggen føler mig ret til mode og kan komme videre med noget, det er ligesom at alt andet er ligemeget, jeg mente med de negative, der er selvfølgelig småting jeg ikke sætter ind i indlægget hvor jeg har det for mig selv og jeg er ret sikker på at jeg ikke er den eneste der har det sådan, jeg mener selv jeg er åbent men, der er begrænsninger. Jeg kan også mærke på mig selv at jeg er begyndt at markere eller sige noget istedet for at bide det sammen. Det skal ud engang imellem.