tirsdag den 28. april 2009


Søndag aften ved halv elleve tiden tog mig min lillesøster Kuluk og ”storesøster” Anike, Anike har boet hjemme ved os som 10 årige og ser hende som vores fjerde søster. Vi var nede og pynte døren og troede vores forældre er gået i seng, nej de har travlt, men vi gjorde selvfølgelig døren pyntet. se flere billeder Her

Resultatet rubinbryllup 27. april 2009.

Mig og min mor med alt de mad, der er både tørre torsk, ammassater, saltet laks, mattak (marsvin den bedste af det hele :-) spæk, rensdyrkød, lammekød og masser af andre lækkert mad.

Jeg har ikke tal på hvor mange gæster der kommer forbi mellem fra 13:00 til 19:00 i Qiviarfik (adressen) men der var rigtig mange der kom forbi, Gerth som mine forældre også har passet har hjulpet til med at vaske op.

Naja har været pakkepige, hun er den der pakker gaverne ud, og der var rigtig mange gaver. På et tidspunkt kan hun ikke finde saksen for der var så mange gaver på gulvet.

Hvad giver man som har alt? Mig og min lillesøster som er i Ilulissat bliv enige om at købe en kurv (ingen kurv i Sisimiut) det blev en kasse og fyldt med alt hvad der kan bruges i køkkenet og andet, og det gav selvfølgelig glæde, da de er pensionere og har brug for mere end flotte vase eller skåle.



De er glade, stor smilende, mine dejlige forældre, så mange år har det været sammen.