lørdag den 17. april 2010

solnedgang

jeg så nogle billeder som viste vulkanskyer flot solnedgang i ekstrabladet, denne flotte solnedgang er vi vant til, der er ikke noget askesky, jeg synes det er mærkeligt syn at der kan være så stort hvide som sorte skyer i luften som er fuld af partikler og driver helt ind over Danmark... også europa som stammer fra Island natten til onsdag, alt blev kaos med flytraffik, det havde vi ikke regnet med.

fik sent julegaver

Piki fik sine julegaver fra svigermor som hun havde sendt pr. skib, vi holdt jul i Danmark og storebror holdt jul i grønland og svigermor vil ikke snyde ham, så han fik dem her i april måned.

min lille tosse

prøv læg mærke til dukken som hun sov med, skulle bare tage det billede, synes det er så sødt og faren sagde at dukken ikke kan være mindre, men hun sov godt

og det er dejligt efter en dejlig søvn og lege med sine ting i stuen. Hun skal sove hos en veninde iaften, det er sjældent at hun sover et andet sted, man skal også slippe ungerne engang imellem og nyde os forældre, vi skal nemlig i byen i aften og Mark skulle ned til storebror Piki.