tirsdag den 26. oktober 2010

spændende farver


månen er flot

det regnede
og solen var ved at gå ned, om jeg har hygget mig i weekenden? måske ikke helt, jeg har lavet meget, naja var blevet smittet med lus og huset fik en omgang skal jeg lige hilse og sige, ja hverdag har jeg skiftet sengetøj og luftet dynerne, vasketøjet har været udenfor og vaskemaskinen køre flere gange om dagen, Naja´s hatte,hue handsker, tørklæder alt blev vasket og ofte blev håndklæder skiftet ud, hr.beier sagde til mig mens jeg var i fuld gang: fru beier er det her ikke for meget? :-) nej, det er ikke for meget, jeg vil ikke have lus, det er ikke rart og det er ubehageligt og det klør bare alle vegne, men Naja tog det helt pænt, når jeg skal kæmme håret sidder hun tålmodigt.. så, ikke mere lus tak, jeg tror heller ikke der er mere 7-9-13 :-) 

hun laver penge


med papir, mor, er der 4 kr.? mor er der 8 kr.? mor er der 15 kr.? spørger hun.. nej, der er 1, 2, 5, 10, 50 kr osv, lørdag aften har hun hygget sig helt alene.. hun havde mange penge til sidst, gid det var rigtige penge men nej, det var Naja´s papir penge :-)

søndagstur


fik taget billede af huset som er ved at blive revet ned, den er også falden.
oktober er snart gået og der er ikke kommet sne endnu..

ørred fra far

vi fik fisk igen fra far til fiskesuppen, som han sagde, en lidt stærk fiskesuppe blev lavet som smagte rigtig godt og på fredag skal vi ud til vennerne og spise sushi. Mig og Anso skal lave dem, jeg tager røget ørred og ikke røget med og meget andet, glæder os familien Karing :-)