fredag den 11. februar 2011

kasser til uummannaq

har 3 kasser aflagte tøj som skal sendes til uummannaq, min lillesøster kuluk har også givet mig 2 yderligere store kasser med tøj som jeg også kan sende, har sendt før i 2009
men jeg nåede det ikke idag

skulle hente tape, kunne ikke lade være med at tage billede af denne vinkel ude ved Stark Sisimiut

vores 2 tosser

er blevet så store, de ser fredagsbio, snarer et andet program fra Cartoon network og de har tips osv, men spiser mandariner fra dåser :-)

storebroren er i Thule sammen med sin kæreste, vi savner dem og heldigvis er det ikke alene og de har det godt og lyder til de hygger sig. vores lejer Nukaaka i det lille hus ved Aalup aqqutaa (storebrors og kærestens hus) er flyttet sammen med sin kæreste i uddannelsesboliger, så huset er tom, hr. beier kigger til den næsten hverdag, så der ikke sker noget rørsprængning osv.

minus grader

kan ikke vaske vinduer, de trænger til en kærlig hånd, hver gang jeg kigger på dem, vender jeg hurtig den anden vej :-)

der har været minimum -9 grader og jeg gider ikke vaske vinduer i kulden

det er lidt pinligt at vise dem, men I slipper ikke LOL

vi kan komme ned på -19 grader og pludseligt -9 gr. når vi skal have dette vejr: se billedet :-) her i formiddags kunne vi høre at i Nuuk syd for sisimiut var der stormvejr og ligesådan i Ilulissat nord for Sisimiut... men først her sidst på eftermiddagen kom den dårlige vejr.
imorgen er der smokie koncert, mange af mine bekendte skulle til koncert og jeg drillede en veninde at de ikke kommer med fly imorgen for der er stormvejr, de sagde min husband også at vinden kommer op på 20 m/s lad os nu se, mange glæder sig til den koncert,  håber de kommer.