mandag den 16. november 2009

veninder dukkede pludselig op


på mit arbejde. Vi har altid kommet til vores fødselsdage, hver gang en af vores børn eller selv har fødselsdag besøger vi hinanden, det er altid hyggeligt, Dame V er på ferie i Thailand sammen med sin familie, vi savner dig :-) Jeg havde sagt til dem at de skulle bare komme søndag for der kom familier, venner og naboer, men der kom ingen af mine damer, hr. beier sagde hvor er dine veninder henne? :-)
Dagen efter var der lykønskninger og om jeg giver kaffe og kager :-) nå, men de fandt ud af at de har taget fejl af datoen og lige pludselig mens jeg sad på arbejde dukkede Signe og kristine op med en gave, sikken en overraskelse Tak damer :-)

42 somre 15.11



Men jeg er ikke født klokken 15:11 :-)


Jeg beundrer dem der er gode til at skrive om medfølelse.
Jeg beundrer dem der er gode til at snakke med personen som har haft dødsfald i familien, at de er gode til at komme ud med det rigtige ord.
Jeg beundrer dem der har selvtilliden når de holder tale, hvor der er mange mennesker til stede.
Jeg beundrer dem der er gode til at indrette stuen som passer til ting
og jeg kan blive ved.

Jeg mener selv jeg har selvtilliden og kan snakke med folk, men synes at det ikke er nok, men hvorfor tror jeg altid at andre er bedre end jeg?
Jeg er ikke mere stærk fysisk samt psykisk end da jeg var 25, jeg kan klare næsten alt dengang synes jeg, ikke fordi jeg ikke kan i dag men det er jo blevet mindre, mere følsomt, ualmindelig må jeg være uskyldig forkælet pige i mine unge dage, det kan jeg tydelig se nu.. Men én ting ved jeg, jeg er blevet mere erfaren, forsigtig og mere bekymret om alting.

Vi sad en dag for nogle måneder siden ved min mormors stue til kaffemik, sammen med mine mostre og kusiner sad og hyggede os, min mor har 10 søskende, hvor de fleste er piger i søskendeflokken, de er yngre end min mor, vores mødre snakker om da vi var lille at ”sådan var du” og dengang min mor slog en pige, hvor hun værner om mig fordi pigen har generet mig et styk tid.. min lillesøster sagde at det kunne hun godt huske den der. Det er sket flere gange at piger uden grund har gjort eller ville mig fortræd, min mor siger de var misundelig, og vi kom også på den emne at nogen er så gode til mange ting som jeg beundrer, såsom strikke, tegne, regne og som er kreative, jeg er slet ikke god til nogen af dem, sagde jeg med et grin, gad vide hvad jeg er gode til? Jeg regnede ikke svar. Så svare vores svigerinde.: du er god til din hjemmeside :o) hahaha Tak Olivia. Jeg har hørt jeg er konfliktsky og kan godt lide at grine og få folk til at grine, kan godt lide at lave mad, gå i smart tøj selv mit hår er også vigtig ting, har utallige mange tøj/sko/tasker, det er interessen.

Min skæbne?

Har vi hver vores skæbne? Aner det ikke, men jeg tror min skæbne er, at jeg rejste til Thule.
Så havde jeg et andet liv.
Så har jeg aldrig mødt min mand.
Så har jeg ikke fået mine dejlige børn.


Billedet: den har jeg fået af Naja, hun har skrevet selv. Hun havde lagt den i skuffe ind i stuen, jeg sad med min lektier tidlig morgen, da hun kom ned og sat sig ved siden af mig og sagde, kan du ikke lige hente papiren i skuffen. det var gaven, det er sødt.