mandag den 22. marts 2010

er ikke stolt

af og ku spise en hel pakke snøfler, kan bare ikke styre det når jeg skal have min, forkortet udgave PMS, hvorfor har jeg ikke lyst til gulerødder, æbler eller bananer? Nej, det skulle bare være snøfler. En af facebook venner spurgt mig om vi skal løbe, æuf det ville jeg gerne, men jeg skulle have gæster dagen efter og skulle på indkøb og forberede maden, trænger til noget motion og skulle egentlig være opmærksom på at udnytte enhver mulighed for motion og øget fysisk aktivitet, må starte meget snart med motion :-)

hygger med rester

hygger med madrester fra lørdag mens hr.beier ser tv, han troede det var den film hvor hans kusine var med, men det var det så ikke, vi spise i "spisebordsstuen" og ikke i spisebordskøkken :-)

Søndag har børnene stået på ski og de havde madpakke med sodavand, kl. 13:00 tog de derud og jeg hentede dem klokken halv seks, jeg sagde til hr.beier om jeg ikke skulle se til dem.. nej nej, de klare sig ellers plejer de at ringe hvis der er noget, ja, de havde hygget sig, de kunne have været der endnu hvis liften ikke var lukket. Vi havde hele dagen for os selv, mig og hr.beier.

inviteret venner

foretten avocado med rejer, har glædet mig til at lave middag for venner eller for den sags skyld invitere venner
det er også længe siden vi har gjordt det, p.g.a. min skole var det gået lidt i stå og vi har nydt at have gode venner på besøg, her er Anso i mit køkken som er igang..

de kom med deres 2 yngste børn med, her er Mark og Lukas, Lukas begynder i skole her til sommer, det er også længe siden jeg har set dem og han snakker rigtig godt nu både på dansk og grønlandsk, den ældste af børnene som efterhånden er blevet 15 år blev med hjemme med nogle af kammerater og skulle bestille pizza, det er også fint, jeg tror også jeg havde gjordt i den alder :-)

vi skulle have Raclette, jeg havde lavet hvidløgsdressing, hvidløgsmør, pastasalat, småkød i svine, oksekød samt moskuskød, Koteletter, hakkebøffer, skinke, bacon, champignon diverse grønt og det vigtigste osten! Endvidere er der kartoffelmos, grøn salat, og tomat, peberfrugt, citron og flute, vinen til forretten var Alsace Dietrich Gewurztraminer som Vivian anbefalede, Anso drikker ellers ikke vin men hun drak af det og synes den smagte godt, billede som ikke er fyldt endnu med alle de lækre mad.. børnene fik tortillas pandekager og gæsterne havde taget is med, hyggelig middag.