onsdag den 23. september 2009

cykle? nej

Jeg tror cyklerne bliver stående idag, de fortæller billedet. Det varer nok heller ikke længe til vi skal pakke dem ind i skuret, de bliver dækket af sne ellers så rydder de med hvis en gummigederne kommer forbi til vinter.

dame V

Jeg elsker de 3 damer som står til højre for mig, vi har en venskab som betyder meget for mig. Vi snakker om alt og har været mange steder sammen, spiser ude eller hjemme og gået mange kilometer sammen og vi mailer gerne hvis der er noget. Vi har fået en dejlig mail fra V som er i tyskland Berlin i forbindelse med kursus samt Botox behandling for sin migræne. Der er 24 grader i Berlin og det er varmt for en eskimo som hun sagde, hun er godt nok halv dansk/grønlænder og hun skrev at hun havde snakket med en ældre dame og havde sagt (hun skyder ord som ikke bliver pakket ind) Ich komme aus Grönland - ich bin ein eskimo og grinte og damen forstod skam hvor hun kom fra og synes det var sjovt. Og S skal på ferie. Glæder mig til vores næste møde i oktober.




sne

Tog billedet udenfor arbejdet, jeg tør næsten ikke køre imorges, men det gik fint, stillet firehjulstrækker på bilen og kørte ned ad vores stejle bakke hjemmefra. Det er altid efterår jeg er bange for at køre når vejene er glatte, man risikere jo at køre direkte ned i grøften, håber ikke det sker.





.

23. september 2009




23. september 2009 kl. 9 om morgen, på billedet ligner det ellers det er sidst på dagen.