torsdag den 3. september 2009

på vej hjem



På vej hjem, klokken var halv ti om aftenen, friske piger :-)

tupaarnat turen

Så skal vi til den igen, vi tog afsted 18:30, Dame K har hentet os en efter en og vi kørte ud mod lufthavnen på den anden side af byen og hentede "Tupaarnat" Timian, der var allerede god stemning.




på vej op tøserne



Tupaarnat kan sidde i et fjeld, de plejer blomstre med lilla farve som er meget flot, de er tørre. Vi har haft en god sommer uden meget regn og naturen er så tørt, selv sortebærene er ikke helt modne endnu selv om det er sæsonen.




Byen Sisimiut bagved, vi gik længere opad fjeldet for at drikke te efter vi har samlet en helt masse i 3 ½ time og nyde udsigten mens vi fjollede, det er sandelig godt de kun er os 4 der var der, for hvis nogen var sammen med os tror de nok vi er stiktosse, det er vi måske også :-)





Sisimiut med den berygtede kællingehætten som vi besteg sidste uge.






60 års fødselsdag skole I



Fødselsdagsfesten "Minngortuunnguup atuarfia" Skole et, 60 års fødselsdag hvor Mark går i skole, også hvor jeg i sin tid gik i skole for efterhånden mange år siden, eleverne har pyntet med flagene og igår skulle han have tøj med som han skal bruge når de skal male. Her er Mark efter han har været ved sygehuset med sine smukke øjne som har øjenbetændelse de er røde og hævet. I kan tro jeg skal pleje dem.


De skulle grille og han var sulten og havde næsten ikke tid til at snakke med lægen.
Prøgram for fødselsdagsfesten:
kl. 9.00 møde for alle elever
kl. 9.00 flaghejsning, fællessang, (inuuissiortoq, Idag er det, happy birthday)
tale
kl.9.30 pyntning af skolegården, samt underholdning i det store telt
kl.11.00-13.00 fest for elever. eleverne griller i skolegården
kl.13.00-16.00 stor kaffemik med borgerne