tirsdag den 28. september 2010

båden skulle op

på land, vi plejer at sætte den op noget før
vi har ikke engang fanget noget torsk endnu, men hr.beier skal låne fars båd her i weekenden, jeg skal ikke ud og sejle, jeg skal til kvindeløb 2010 på lørdag, glæder mig, jeg har lige løbet idag, det er altid dejlig fornemmelse når man kommer hjem og derefter spise en dejlig koldt æble :-)

naja laver lektier

hun er nu snu, jeg lavede mad da hun lavede lektier og hun kom ud til vaskerrummet hvor faren havde en lille værktøjskasse og kom ud igen.. i hendes regnestykke skal hun sætte 1,2,3,4,5, osv helt op til 100, ja man kan også bruge målebånd når man ikke lige ved det hele.. :-)

etui til os kvinder

 jeg har ledt efter ejeren af denne flotte røde itue til bind el. trusseindlæg, den er lidt mystisk, der er ingen der ejer den og den lå inde ved mine forældres hytte, (tænker hun ville være nemt at finde) nej nej.. jeg ved der har været mange i hytten.. jeg leder stadigvæk og jeg har spurgt flere. Da mor (svigermor) var her på ferie har hun en ligesådan og det var Gerda der havde lavet den (Gerda er veninde til mor og hun er kreativ og kan lave altmulig ved at sy eller dekorede med papir til konfirmation og barnedåb, Gerda døde af Parkinson) gad vide hvis det er?

jeg lavede en i weekenden, havde ikke købt noget som helst, de er alt godt fra min sykasse