fredag den 31. juli 2009

tudepige


Hr.beier kom ind ad døren fra arbejdet, jeg var ude i gangen med vand i øjnene og han blev noget forskrækket, og hans ansigtudtryk var en stor spørgsmåltegn og han spørger hvad er der? Ja, jeg var i gang med at rydde op i min garderobe som efterhånden er godt fyldt op (er glad for tøj) og tænkte jeg ville lave en lille plads mere i skabet, pludselig så jeg dette prinsesse sko som er min datters og jeg tog dem og begyndte bare at tænke på børnene, har lyst til at holde dem og kysse dem og øjnene blev mere og mere fugtig og hr.beier begyndte bare at grine mens han tog mig med hans stærke arme og sagde: Ja, og jeg troede der er noget forfærdeligt galt, hvorfor ringer du ikke til børnene? Jeg havde ikke snakket med dem igår for jeg skulle ud med veninderne, jeg må nok hellere ringe til dem.

sorg

Kørte ud til grusvejen ud af byen, parkere bilen, med medbragte the og småkager gik vi ud til naturen for at snakke... vores veninde har en stor sorg efter morens bortkommen, hun har tabt sig meget i vægt, vi aftalte mig og Kristine, så hun kan komme lidt ud og får snakket. Vi mødtes kl. 19:00 hvor jeg hentede dem og da vi skulle hjem var klokken omkring 21:30, tiden har bare fløjet afsted og vi havde så meget at snakke om, det var hyggeligt og Kristine fik også ud med sin fars bortkommen da hun var i konfirmationsalderen og jeg har aldrig haft en oplevelse/sorg endnu og man håber ikke det sker for en men.. men.... ja, jeg sagde til dem, hvis de ikke kommer og "hjælper" mig med min sorg, "når det sker" kommer jeg efter dem.. vi grinte også af det, for man håber ellers ikke det sker for en at nære familien bortkommer. Jeg er så glad for at have Jer som veninde Signe, Kristine og Vivian, (Vivian var ikke med for hun skulle gå fra Søndre Strømfjord til Sisimiut) vi deler noget sammen som jeg ikke havde med nogen andre.


Tivoli

Er misundelig til Dem der skal til TIVOLI, det er så hyggeligt at være med til 1. august for der kommer mange folk fra Grønland og grønlænder som bor i danmark, og man genser folk som man ikke har set i mange år.

Børnene

Malik´s mor bor i Nuuk, og når de skal ses, skal han rejse og det bliver i sommerferien, juleferien osv.. Han er fortiden på besøg hele sommeren, når jeg snakker med ham lyder det til at han har det godt, vi er spændt på om han kommer hjem til moren og kæresten permanent, det håber vi for de er deres største ønske, at de skal være sammen igen, det er ikke sjovt at være vidne til når de skal skilles når eks. ferien er slut, rejser Malik ned til os og han kommer hjem helt forgrædt og ked af det, det er så synd når de begge græder, det påvirker os. Vores datter har en syndrom, man skal være der 100 %, hun kræver meget, syndromet indeholder at hun har en forsinket udvikling, hun er ikke stadig renlig selvom hun er 9 år og kan være eller opføre sig som en 5-6 årig barn og hun går i specielt skole som vi er glade for da lærerne er der for dem, hun går i klasse med 4 andre drenge som har forskellige mindre handicappede. Vi vil ikke aflevere Malik til andre familier i Nuuk eller her, han skal ikke kastes rundt som en bold til familier til familier, mine forældre har passet ham og vi har arbejdet for sagen for at passe ham så han kan blive i familien, mine forældre skulle pensioneres og de vil ikke aflevere ham til nogen som de ikke kendte, så de var trygge da vi skulle overtage ham. De kan være hårdt til hverdag selvom Mark ikke kræver så meget, når han får et nej acceptere han og siger: 'D'oh! med et smil (faren Homer til Simpson familien bruger ordet meget 'D'oh!) som interessere ham meget for tiden, han køber DVD´er og tegner gerne ligesom sin storebror som er god til at tegne, jeg som ikke kan tegne ved jeg ikke hvor de har det fra :-) Storebroren har været i december 2008 til kreativtalent, han har været der i 2 uger hvor han var inviteret og blev godt modtaget, nu vil han gerne til studieforberedende uddannelse på The Animation Workshop, nu må vi se. God sommer til Jer alle.