mandag den 17. august 2009

andelsboliger malet

Har jeg ikke nævnt det før: vil aldrig være MALER.. vores andelsboliger bliver malet og jeg skal love for de er højt oppe, der må også være god udsigt der.


udsigt



Nyd vores udsigt :-) for det har vi gjordt.

gene faldet



Min anden lille nevø Gene var faldet i børnehaven og har fået 2 sting, det er så synd, faren var blevet forskrækket og moren sagde at det var godt at hun ikke var der for så havde hun haft det værre, for sønnen skyld. Det er iøvrigt hans første skole dag idag og der er kaffemik. Her i Grønland er der mange der holder kaffemik når ens børn har første skoledag.

fryseren fyldt med rensdyr



Vi fik da også nogle dejlige rensdyr i fryseren, jeg sagde til dem hold da op, det er for meget, men far sagde til mig: Du er jo datter :-) det var sødt, de snyder jo aldrig, vi har altid fået, og vi plejer at hjælpe dem med at slæbe altmulig ting hvad de havde med og da de kom den aften tog vi næsten hele familien for at hjælpe med at tømme 2 både for de havde næsten en hel hus med af ting, jeg ved ikke hvad, madvare, telt, sovepose tøj riffel og alt hvad der høre til når du skal være væk i 1½ uge i naturen.

mine forældre rensdyrjagt

Mine forældre og lillesøster med mand og 2 børn har været til rensdyrjagt, de ringede ved 21:00 tiden om aften, de har været væk over en uge og de var friske og alt var som planlagt som mor sagde at det har været den dejligste rensdyrjagt. Den yngste der er med er på 1 år, min søde nevø Daniel.