søndag den 26. april 2009

I morgen er det mine forældres rubinbryllupsdag, så vi har travlt, mig og mine søskende skal ned og lave døren pyntet med blomster og skilt, jeg har lavet 2 kager og i morgen laver jeg fiskesuppe, salater samt kåleslow tror jeg den hedder, og når mor og far holder sådan noget.. mangler der ikke mad, der er altid lækkert mad og der kommer rigtig mange mennensker i løbet af dagen. Jeg har fri i morgen så jeg glæder mig til at være sammen med familien og gense andre familiemedlemmer, nå vi skal ned og pynte døren, godnat til Jer.

Jeg kan godt lide billedet for der er flere generationer, mig og Naja har været til barnedåb i Sisimiut kirken, min kusine står til venstre min mormor ved siden af. På billedet er dåbsbarnet, moren, mormoren, oldemoren og tip oldemoren.

Folk i tøsebakken nyder vejret og leger med deres børn, man kan høre latter og snakken for det er vindstille og lun udenfor.

Prøv læg mærke til skyerne, de er flotte.

Billedet er fra liften og det er den ring som køre rundt med en vejer som børn køre op i, I kan lige se Naja til højre som står på ski, der er + 6 gr.