torsdag den 29. juli 2010

vejen fra kussangasoq

der sker noget med vejen fra kussangasoq siden sidst jeg tog billede af var i maj måned, tjekker igen engang

elsker at nuse

hjemmet, nu har jeg sat en anden spejl som jeg synes passer bedre til troldegren med lys i vores gang, prøver altid at gøre indgangen pænt, det er det første folk ser når de kommer ind ad døren og når jeg synes det er rodet, bliver det hurtig rettet, men men, man er jo altid uheldig med alting, der kommer altid nogen ind mens gangen er rodet (måske ikke så meget rod som andre tror)

apropro uheldig... skulle afsted med tøserne og spise sammen igår, så var mig og hr.beier også inviteret til en bekendt til grill.. (han tog alene derned) øv hvorfor skal det lige være den samme dag? tøseaften var jo arrangeret forud, vi 4 veninder mødtes ofte, vi spiste i cafén Ukiivik og det var bare hyggeligt, cafén lukkede klokken 20:00 og vi sad lige så godt, så vi stod udenfor i 1½ time og snakkede.. sat os ind i bilen til sidst og snakke videre, vi kunne blive ved, næste gang blev vi enige om at vi skal ikke i cafén, så hellere være hjemme og tys tys. Kørte dame S hjem og skyndte os at tage billeder af bilen (er utydeligt) hvor en knægt har fødderne luftet ud, om det var ildelugtende ved vi ikke, vi kunne ihvert fald ikke lugte noget selv om vi kørte bagved thi hi, hvis det var mig der sad der, kan man nok ikke se mine fødder, så langt er det ikke LOL

knolden


der er ikke sket så meget, sidste år i marts og juni skrev jeg om knolden, der er godt nok sat beton/fundament.. imens må vi nyde udsigten som det er :-)