lørdag den 6. marts 2010

hvad vi fik?


vi fik pariserbøffer, elsker en fredag eftermiddag når jeg kommer ud af døren fra arbejdet, så starter week-enden, week-enden uden at jeg skal tænke på lektier. Vi spiste også med en god appetit selv børnene spiste, og der var bare ikke en krumme tilbage, der blev bare spist det hele der var på bordet, det var en fornøjelse.

mine 2 ski entuciaster

kl. var omkring over 17:00 efter jeg havde kørt Naja ud til tøsebakken og hun sagde at storebror kommer der og jeg havde ikke kunne genkende ham, han havde lige fyraften.

han havde fået skifte bæltet, sæde og håndtaget på snescooteren

ja, sådan en rigtig egiost snescooter, han er jo en dreng på 24 og der skal ske noget, han tjener jo sin egen penge og bruger dem til sin snescooter, bare der ikke sker ham noget ulykke, han har jo skifte den bælte med større "pigge" og man tænker jo at han vil køre i stejle bakke og det kan jo være farligt. Forsigtig min dreng.




acceptere som jeg er

vi skulle ud og spise nede ved min forældre, hele molivetten skal ned og spise, jeg skal have salat, kartofler og flute med, min lillesøster skulle have en suppe og cuvette med flødekartofler og mor skulle lave alke mm. samt valdorfsalaten og alle hendes børnebørn (mine niecer) med deres kærester kommer, det er noget jeg har glædet mig til, for det er længe siden vi har været nede og spise.
Jeg skulle have en ting med og No sagde, tænkt hvis den går istykker.. vi behøver ikke og tage den med og jeg havde selvfølgelig sagt til min familie at jeg tog den ting med og jeg tager den med uanset hvad No siger, jeg gør nogen ting meget pludselig uden og spørger No og jeg ved godt at jeg skulle have spurgte ham først... og da han var ude på toillettet skrev jeg en lille seddel.. og han kom ud med den tilbage med en kæmpe smil og sagde: det gør jeg også dig, du får den tilbage, kan du ikke også sende den med mail til mig og vi grinte af det. Ja, han acceptere som jeg er og jeg vil også acceptere ham som han er.