fredag den 20. november 2009

elsker vores fredage

jeg elsker fredag eftermiddag, der holder vi week-end og vi plejer at handle stort og spiser friture mad hvor der er pommes frites samt hot wings m.m. sidder og hygger os mens børnene snakker om altmulig :-) Vores butikkæder har ændret sig markant, der har været store butikudvidelser i brugsen og Pisiffik og det er interessant og hyggeligt at være med til indkøb, jeg plejer ikke at være med, det er ellers hr.beier der sørger for det.

og man må ikke lege med maden, Mark så et 8 tal og fandt et 9 tal på indbagte blæksprutteringe og lavede en 98 fordi han er fra 1998, et godt tal som han sagde. ja og når man er fra 2000 er det let at finde to nuller :-)

Piki 24 år

Piki´s fødselsdag d. 19.11 blev holdt nede ved mine forældre og de havde selvfølgelig haft travlt, min mor lavede boller og kringler og jeg lavede kage og salaten, min lillesøster Kuluk lavede en kage og coleslow. Billedet, tørrede ammassater, rensdyr og ørreder samt røget ørrede forrest til venstre.
Der var også pille rejer

Kaffemik gæsterne, mig og Mark kom omkring ved 17:00 tiden efter hr.beier kom hjem fra arbejdet, jeg havde været hjemme med Naja hele dagen hvor hun var syg, hun havde feber, ondt i halsen og hostede, så jeg kunne ikke være tilstede hele dagen.

Min friske moster og kusine