tirsdag den 14. juli 2009

turen forbi Sisimiut

Ja, vi skulle ud til byen igen, min lillesøster skulle til tandlæge og hr.beier og mig skal købe nogle træplader og skulle se om der var mails fra USA, vores nye båd skulle afsted fra Richmond i morgen onsdag, glæder os 2tal. Nederste billede... det var flotte skyer, far sagde det er fordi der er blæser vejr "deroppe". Billede i midten, min lillesøster og datteren Vivi og øverste billede er lillebroren som falder hele tiden i søvn mens vi sejler, det var anden gang han faldt i søvn, sødt ik´? Se flere billeder HER





2 knægte fanget sæl

Min store dreng og Sten kom forbi ved 21:00 tiden søndag med en sæl. Én sæl og én skud, så var der sæl, I er bare dygtige drenge, det var Sten der har skudt den og far står her og flænser sæl. Det er ikke bare pjat drenge, det er flot.


4 knægte på besøg


Lørdag, vi havde besøg af min store dreng (med kasketten) med 3 andre kammerater, der sejler ud til en anden hytte for at holde weekend, jeg er så stolt af dem, de går ikke ud i byen for at drikke, eller score en tøs :-) men ud i naturen for at hygge sig, de skulle grille, det er sjovt at se dem, de er frække og griner og laver fis, om natten lidt over 02.00 blev vi vækket af storebror, de vil sejle hjemad mens vejret er godt, og han vil bare lige informere os og så sejlet de videre igen. dygtig min dreng og de 3 andre.

solen rød

Jeg måtte være styremand da vi pludselig skulle afsted om natten mens der var højvand og en vejr jeg kan prale af. Vi skulle hente flere træer, hr.beier vil ikke sejle indskærs hvor der er mange sten, han plejer ellers at sejle udenskærs hvor der ikke er så meget sten men det tager bare en time mere, jeg kender bedre ruten end ham da jeg hele min barndom har sejlet... ja jeg har ikke tal på det, men der er mange af dem. No sagde pludselig, at der rejser sig hår, han tænkte på sin mormor.. til begravelsen blev der sunget: Solen er så rød.









røget ørred

Min far og mor laver røget ørred hvert år samt laks, men de kommer først i august måned, røget ørred skal ryge i 3 dage, det er et stort arbejde, først filetere og vaske grundigt og bliver sat i saltet omkring 6 timer. De smager bare rigtig godt, der er mange folk der gerne vil købe dem.














vel ankommet til hytten

Vel ankommet til hytten og nyde naturen og op i fjeldet, det er også med at motionere "lidt" (det er lidt anstrengene at gå op i fjeldet med blødt jord :-) og den aller bedste af det hele.. lave mad udenfor.


afsted til hytten i tåge

Vi skulle afsted til hytten fredag den 10. juli, det var meningen at vi skulle afsted torsdag niende, min far skulle hente os, de var allerede i første fjord og vejret var dårlig, men afsted sejlet vi selv om der er tåge, men far kan jo sejle med lukkede øjne, respek, han kender jo Sisimiut omegn, det var så hyggeligt, vi var jo trygge i fars båd i fars nærhed, hvis det er ham der sejler er der ingen bekymring. Vi havde "super jollen" med med masser af træer som vi er igang med at lave en hytte ved siden af fars. Her er hr.beier som gør klar til sejlads.