lørdag den 7. november 2009

er hos svigermor




da jeg kom ind ad døren hos svigermor i Padborg om aften ved 10 tiden fik jeg min
fødselsdagsgave, hun har for 2 år siden til min 40 års fødselsdag givet mig en Iternity Ring som er 1 x 0,05 ct og nu har hun fået den byttet til større brillanter med 1 x 0,10 ct.
Hun havde fået min ring i sommers og jeg havde helt glemt den.. åååh jeg blev så overrasket og glad. Tak mor.

Mor har selvfølgelig lavet en dejlig natmad med rejer og salater, hun har også lavet en rødbede salat hvor den består af, revnet rå rødbede, græsk yoghurt samt hvidløg som smagte vidunderligt.

efter en langt hårdt uge med skole og paragrafer :-) hyggede jeg mig i sofaen og vores kat Pelle kom selvfølgelig op til mig som jeg/vi ikke har set i 2 år..

Han hygger sig, han bliver 15 år.

Det er længe siden han har taget en mus med hjem sagde mor, hun fortalte at det kan være at det er for at vise mig, at han er glad for at se mig.

kl. 5 var der brandalarm

og alle har sagt at de troede at det er deres mobil eller et andet der ringer, jeg åbnede døren i gangen og der var flere der havde en stor spørgsmålstegn i hovedet med strittede hår og halv åbne øjne og Tina sagde at jeg skal tage tøj på og gå udenfor, for det er brandalarm

alle var vækket og der kom ingen personale ud og vi ventede..

intil der kom en brandmand med en flot hjelm :-)

Mig og Tina plejer at gå en tur eller med de andre, vi er jo indendørs hele tiden og skal ud engang imellem, der har været storm og der var en større træ der var faldet udenfor Bente´s vindue. Billedet Tina udenfor Rungstedgaard.