tirsdag den 14. april 2009


Jeg tror dem der så min bil der.. tænker: KVINDER OG PARKERING.. men nej nej, jeg har faktisk tænkt på 2 ting.. for det første de handicappede når de skal køre på den sti der står foran min bil, den ser også lidt "forkert" ud.. ville ikke parkere andre steder end der.. for det andet sker der jo tit at der er nogen der stiger ud af bilen og ikke lige tænker over der står en bil ved siden af.. også skubber de døren, for så får den anden bil en bule, den står jo så fint mellem Tom og Nils´s bil og ser lidt forkert ud, for den får jo ikke en bule 7-9-13

Det er nogle gange hvor jeg meditere i sofaen og jeg ved ikke om Naja har gikket på mig i smug hvordan man gør, hun sad der i lang tid indtil jeg tog billede, så blev hun sur.
Vi var selvfølgelig ud at køre på snescooter 2. påske dag, vi kørte op og ned ved familiebakken med Mark og Kammeraten Mathias der står på ski, jeg tror de hygger sig enormt.. jeg var også træt til sidst, mig og No køre hele tiden den samme rute. Der skal ret meget til jeg bliver brun, jeg var lidt misundelig på de andre der var der, de var brune... de bliver brun inden de når naturen, jeg skal være der hele 2 dage og "lidt" brun bliver jeg.. og ikke mere.

Vi var selvfølgelig også ud og lufte Granden (min bil) No skulle lige ned og se hvad Royal Artic Line har sat på land, der var rigtig mange container.. der står også nogen bagved mig, selv en olietankbil var der og en båd som var pakket godt ind så vi ikke kan se hvad det er for noget.. jeg troede min kamera var gået i stykker, for den tager rigtig dårlige og utydeligt billeder, de viser sig at der har været små hænder i glasset, den fik lige en tur med en klud så var billederne klare.