fredag den 12. februar 2010

det var pudsigt

billede 2007 maj
de 2 søskende kommer frem i billedet. Da jeg tog billedet er det fordi Mark på det tidspunkt 9 år skulle skifte tøj fordi de store drenge havde sprøjtet med vand (afslutningsfesten) og jeg tog billede af eleverne fordi de havde kostume på og efter jeg havde taget billede og viste til min kusine sagde hun, der er Ani (hendes søn) som havde armen i vejret.
(klik på billedet, du får billedet i støre format.)

2010 februar
Og da jeg var ude og aflevere kostume til Mark tog jeg lige et billede af eleverne som står udenfor og efter jeg har taget billede kunne jeg se Mona med armene i vejret til venstre, lillesøsteren til Ani :-)

(Klik på billedet, du får et større billede format)

fastelavn

min store dreng 6 A skal til fastelavn, troede han ikke vil tage fastelavnstøj på.. jo jo

han skulle forestille Usama med skoldkopper..


der er faktisk kun halvdelen der har kostume på.


Usama med skoldkopper, fryser, dejlig stemning trods kulden, der er -15 grader udenfor.
Han døjer med megræne de sidste dage, håber det snart er ovre, der var nogle kammerater der har det også.. ellers var jeg bekymret da han havde kraftig hovedpine og kastede op 2 gange. Storebror kommer og spiser hjemme ved os iaften, glæder os til at se ham, det er ikke hverdag vi ser ham, for han har jo sin egen liv med kæreste og hus hvor de passer sig selv, kæresten tog afsted igår til Nuuk sammen med en veninde til en tøsetur, lyder hyggeligt.