mandag den 11. januar 2010

tak for denne gang danmark

den sidste kuffert, jeg har været i forsikringsakademiet de sidste 2 dage inden hjemrejsen fra ferien, de har selvfølgelig været en kraftanstrengelse for mig og nogle gang skal jeg tænke en ekstra gang. Jeg må bare kæmpe.

Ja, vi skulle afsted kl. 2 om natten fra Padborg, vi ville ikke afsted senere på natten hvis nu det sner og er glat, vi ville ikke resikere og kommer forsent til lufthavnen. Jeg gik i seng kl. 12 midnat og hr.beier og børnene har været vågen. da vi kørte til københavn lufthavnene sov vi alle i bilen undtagen hr.beier som selvfølgelig køre og vi ankom ved 6 tiden om morgen, han lod os sove i bilen mens han sørge for at sætte kufferterne i vognen og vi var bare færdige, selv om hr.beier ikke har sovet er det ham der er mest vågen. Love him, han sørge for os uden at tænke på sig selv. Han faldt hurtig i søvn på flyveren.

Mark er træt

da vi ankom til Søndre Strømfjord blev vores fly til Sisimiut aflyst for vejret var ikke med os. Danmarks maskine gør sig klar til at flyve som vi fløj med. I kan se den forreste fly som er på vej til startbanen, der er ikke meget at se i det vejr.

den blev væk fra os, vi kunne slet ikke se flyveren mere.. men den fløj afsted.

så skal der spises, vi fik billetter til mad og værelse, der var en dobbelt seng og 2 køjesange, så det er rigtig dejligt efter en lang flyvetur og for lidt søvn, hr.beier og Naja faldt hurtig i søvn da de så den dejlige dobbelt seng mens mig og Mark så fjernsyn og hyggede os ved siden af.

Der var 125,00 pr.person til aftensmad, 50 kr. til kaffe, kage, vi kan spise alt og børnene kan ikke få nok af pommes fristes og burger, ja vi nød også faktisk at være i søndre strømfjord selv om vi havde mest lyst til at komme hjem. Vi fulgtes med Amalie og John som vi selvfølgelig var glad for at de var der, for vi snakkede godt sammen og opholdet føles ikke så lang.