torsdag den 12. november 2009

ankomst Sisimiut tirsdag

Har lagt denne indlæg som kladde i en dag, da min tid var buuket, min bærbar har været stille de sidste dage, vi havde storebrors bærbar hjemme hvor der er et spil og Mark har selvfølgelig brugt den meget og når jeg kommer hjem plejer jeg lige at læse lidt af mine bøger og gennemgår lidt hvad vi har været igennem i skolen og prøver at huske paragraffer, vi har afleveret en opgave og jeg har ikke været med til det da jeg skulle med toget til københavn fra sønderjylland og dagen efter flyve 4½ time til sønderstrømfjord og videre til Sisimiut.
Havde en lille oplevelse på flyveren, vejret var ellers fint, der var sol og jeg har rigtig glædet mig til at se min mand og børnene, lige før vi landede vippede vi så meget at vi fløj igen selv om vi var lige ved at lande, vi fløj lige rundt i havet selv om det blæser, man tænker nej.. tænk hvis vi lander i havet og det er så koldt.. men vi fløj fra den anden ende af landingsbane og landede uden problemer. I flyveren var der uroligheder især hende der sad bagved mig, var rigtig bange, hun sagde højt: hvad sker der? Det er ikke noget at sige til, jeg var også bange, jeg rystede meget. Dejligt at se mine kære, havde købt ting til dem, selv faren har fået, det mærkelig ved det er at jeg overhovedet ikke har købt noget ting til mig selv, ros til mig (plejer at købe tøj sko tasker m.m.) Min svigermor har købt mascare, læbestift samt et par lip gloss (lyslilla, lige noget for mig) og det er dejligt :-)

mad, mad

Det er ikke kun i Rungstedgaard jeg fik god mad, det gjorde jeg også ved svigermor, jeg blev sempelthen snotforkælet, jeg fik gaver og vi var ude og shoppe og spiste ude i restauranten i tyskland, bare os to. Det var hyggeligt, de 3 dage gik så hurtig og jeg nåede ikke at købe alt hvad hr.beier har skrevet, det er også begrænset hvor meget jeg må have med :-) min kuffert var jo fyldt med altmulig og jeg måtte ligge flere af mine ting som tøj, sko mm. vi skal jo afsted igen til juleferie næste måned, så kan jeg ligeså godt lade nogen ligge :-)

kirkegården

Vi var også i kirkegården, jeg havde ikke været til begravelsen sidste år i 2008, da mormor døde 1. august, Norbert tog afsted, men nåede ikke hende, for der var meget trafik på det tidspunkt med flyverne fra grønland til danmark. 1. august er mødetstedet for grønlænder i Tivoli, men han nåede begravelsen, han tog Mark med og svigermor viste ikke at, han var med, så det skulle være en overraskelse og det har det været. Mig og Naja ville selvfølgelig gerne har været med men det er så dyrt at rejse til danmark. Norbert morfar står ved siden af, vi nåede ikke at lære ham at kende da han døde i 1984.

Svigermors køkken


Hun har hængt postkort, hvad hun har fået ved venner og bekendte som har været sydpå eller rundt om i verden, hun havde også hængt nogle billeder som jeg har sendt for et par år siden, det er også siden 2007 jeg har været i danmark, dejligt at se huset igen og Padborg.