fredag den 7. august 2009

sælger ting

Det er dejlig vejr, en ganske almindelig fredag eftermiddag. Der er fortiden mange folk der sælger deres ting her i pladsen, det er så hyggeligt at se fra mit arbejde, det er en traffekeret vej, der er nogen der har sat børnetelt og børnene leger og hygger sig mens moren sælger sine ting.




vejen sprængt



En sten var for tæt på vejen og de springer en knold, man skal have plads til gående folk og der er efterhånden flere biler her i Sisimiut.

male andelsbolig



Drengene er i gang, der er tåge i sisimiut fredag morgen.

hvidt over det hele








hr.beier ved morgenbordet og ser formel 1 en morgen i juni. ja sofabordet blev noget mindre, jeg har malet bordet hvidt, jeg har også lyst til at male en skab og spisebordet og mine stole, ja, jeg er ret vildt med hvidt for tiden. jeg har lavet lidt ændringer i huset, vaskerummet har jeg sat gardinforhæng og hængt nogle billeder op på gangen, vi skal ikke sejle denne week-end for det har vi gjordt de sidste gange, hr. beier skal nuse bilen, det er med at gøre det inden børnene kommer :-)




















sofabord solgt




Har sat skilt i byen: Sofabord til salg 890,00 dagen efter blev den hentet, der var også nogen der ringede, jeg var lige ved at fortryde det, men hr.beier var vældig glad for at komme af med den store klodsede sofabord, som han kaldte den, nej, jeg var tæt på at fortryde.. den er også flot.